Bli bättre på sex och erotik!
Vill du bli en bättre älskare, bättre på sex och erotik och kanske lära dig mer om tantra, kamasutra med mer. Samlags-ställningen har betydelse. Det finns många olika samlagställningar alla med olika stimulans och orgasm.

Kamasutra - världens äldsta sexguide

Dessa skrifter om tantrisk kärlek och sex skrevs av den hinduiske filosofen Vatsyayana Mallanaga ca 100 år e Kr. Genom att bli expert på kärlekskonsten och styra sitt beteende kunde man vinna materiella, andliga och erotiska framgångar.

I Kamasutra kallas kvinnans könsorgan för Yoni och mannens penis för Lingam.

Instruktioner till mannen

Om man levde efter kamasutras regler så skulle mannen sörja för kvinnan, respektera henne och älska henne. Sexualakten var ett möte mellan två jämlikar som delade sin livskraft.

För att mannen skulle bli en bra älskare skulle han uppskatta skönhet och ha kunskap om konst och musik. Han skulle vara kompetent inom en rad områden för att väcka intresse hos kvinnan.

Männen uppmuntrades lära sig skriva, teckna, måla sy, läsa, skriva sånger och poesi och hålla på vett och etikett. Men männen utövade också typiska manliga intressen, som t ex snickra, spela och utöva kampsporter.

Den man som utövade Kamasutra utvecklade en fullödig personlighet som gynnade både honom själv och gjorde honom till en skicklig och mångfacetterad älskare.

Förspel = livet självt

Förspel för oss kanske bara är några minuter före samlag medan för de som lever enligt Kamasutra är det ett sätt att leva.

Förspel är att väcka alla sinnen till liv i sin vardag. Doft, känsel, smak, ljud och syn är lika viktiga. Både mannen och kvinnan uppskattar skönheten i livet, dukar vackert och njuter av mat och dryck. De har skapat en bekväm och kärleksfull miljö, lyssnar på musik, njuter av varandras sällskap och samtalar med varandra. Skärpt uppmärksamhet var (och är) en viktigt del i förspelet som leder till fantastiskt sex.

Vi skapar harmoni och gemenskap och vi kommer varandra mycket nära, både kroppsligt och själsligt. Sex är inte det viktigaste i relationen utan en del av helheten.

Kamasutra lär också ut att vi ska ta oss tid att tillfredsställa varandra önskningar (inte bara rent kroppsligt), vara kreativa, testa nytt och utforska varandras kroppar. "Ett förhållande är inte enbart sexuell attraktion utan man måste också attrahera den andras sinne."

Sensuell massage

Inom Kamasutra är massage en viktig ingrediens i förspelet, speciellt i kombination med sköna oljor och dofter. Mannen och kvinnan ska turas om att ge varandra massage.

Denna handling blir även ett uttryck för omsorg, gemenskap och osjälviskhet eftersom man ska få sin partner att njuta fullt ut. Paret stärker också uppmärksamheten på varandra, bygger upp en tillit och ett ömsesidigt engagemang. Förbered rummet Se till att rummet är varmt, lugnt och rofyllt alternativt sätt på lugn musik. Använd gärna en plastlakan så du slipper få fläckar i sängkläderna. Ha gärna någon skön doft i rummet, t ex rökelse. Levande ljus skänker en romantisk stämning.

Mat för sex och lust

Kamasutra rekommenderar en lättare måltid rik på socker och energi före sex. T ex kan måltiden innehålla honung, mjölk, och lakrits och gärna choklad till dessert. Mandel, ginseng, kanel, ingefära och vin (måttligt) ska också vara bra för kärlekslivet.

Oralsex

I Kamasutra kallas oralsex för auparishtaka eller "samlag genom munnen". De olika sätten att ge varandra oralsex har mycket påhittiga namn. Vad sägs om "bita kring sidorna", "svälja frukten" och "suga på mangofrukten".

Mannen rekommenderas vara slätrakad för att inte irritera den känsliga huden. Det är även bra för mannen att stärka tungmusklerna genom regelbunden träning. Sträck ut tungan och låt den cirkulera runt och försök nå nästippen och sedan hakan.

Osjälviskt sex

Kamasutra var långt före sin tid och förespråkade ömsesidig njutning och att sex bör vara en osjälvisk handling.

När bägge parter ger njutning helt villkorslöst då blir det fantastiskt sex för båda.

Källa:

Information från Lustjakt.
Telefonsex på Svenska  Telesex på norsk  Puhelinseksi Kun Suomen  Phone Sex in English  Erotiklinjens webbsida för Mobiler
1 (-10-) 0 start:2015-11-29 00:45:00 Nu:2015-11-29 00:45:22inte under noll