Faktablad
Sexnoveller
Hannas noveller
Förskottsbetala
Frågor och Svar
Jobba hos oss

Deep throat

Deep throat

Deep throat

Deep Throat eller suga kuk


Vad är deep throat?
Här kommer en liten instruktionsbeskrivning för dem som vill lära sig att suga en kuk långt ner i halsen.

Deep Throat är en variant av Fellatio (stimulering av penis med munnen), där hela penis tas in i mun och svalg (utan att kräkas).

Är det möjligt att kontrollera reflexer, kräkreflexer?

Ja det är det.
Precis som människor som bär kontaktlinser lär sig inte att blinka när du placerar en lins på ögat, kan du lära dig att inte kvälja eller kräkas när en penis kommer ner i halsen.

Kan alla träna sig att utföra deepthroat?

Absolut, ja. Men det finns vissa begränsningar. Ett exempel skulle vara en person med en liten munhåla som försöker låta en väldigt stor penis glida ner i halsen. Men en genomsnittlig kvinna kan lätt deepthroata en genomsnittlig penis. Extrema varianter, åt båda hållen, är sällsynta.

Är det verkligen värt besväret att utöva kontroll över kräkreflexen?

Absolut ja. När du ser din man stöna med glädje när du gör saker att hans penis som de flesta män bara drömmer om, blir väldigt ofta både den som ger och den som får behandlingen väldigt tillfreds. Detta ska göras av fri vilja och lust, men de flesta som provar att lära sig, är glada att dom gjort det. En man som inte väntar sig detta, blir ofta väldigt upphetsad.

Hur känns det för en man?

De flesta män som har provat en hel deepthroat, säger att de känns som en varm och tät omslutning runt kuken. Och att njutnigen blir väldigt total och omfamnande. Koncentrerat på undersidan av penis. Området på undersidan av penis strax före ollonet är det mest känsliga området. Om det görs på rätt sätt, kan en man lätt få en mycket kraftfull orgasm bara genom att slicka eller suga på detta ställe. Oftast är långsamt och mjukt mer njutfullt än snabbt och ivrigt.

Finns det andra fördelar med deepthroat?

Ja. Om du inte gillar smaken av sperma, men din partner önskar en utlösning i munnen, det kommer ollonet ligga längre in, förbi tungan så att du inte känner så mycket smak. Det eliminerar inte smaken helt, men den är långt ifrån lika stark, om det görs på detta sätt. Om man inte gillar smaken av sperma såklart. Man kan börja med att ta små mängder sperma i munnen och sakta vänja sig vid smak och konsistens.

Vad som känns bäst, utlösning i munnen eller halsen?

Det är en fråga om tycker och smak, vad man personligen föredrar.
- Vid utlösning i munnen, kan du öka njutningen genom att snurra tungan runt ollonet.
- Vid utlösning i halsen, kan du slicka pungen samtidigt, vilket också är väldigt njutbart, även om det är en annan känsla.

Att slicka pungen samtidigt som du har kuken djupt ner i halsen. Det kan kännas lite avancerat, så testa dig fram och det går bättre ju mer du tränar, eller blir bekväm.

En annan lite mer avancerad teknik är att "svälja" över ollonet när penisen ligger på tungan och i halsen. Detta kan kännas avancerat och ge dig tid att träna och testa. Bli först bekväm med att slicka pungen med hela penis i munnen och halsen.

Mer om att "svälja"
När du använder musklerna i halsen, som är avsedd att svälja med kommer du att skapa en helt annan känsla än annars. Du kommer att använda musklerna i halsen för att massera penis. Med lite träning kan du effektivt ge en orgasm på detta sätt.

Så, Hur suger man hela kuken?

Hur ska jag börja?
Du bör vara så avslappnad som möjligt, ta ett bad, drick lite vin eller bäst av allt ha ett långt förspel tillsammans. Se gärna detta som en försiktig gemensam lek tillsammans, att få utforska utan att någon gör fel. Mannen bör helst vara så stilla och lugn som möjligt. Han ska varken sträva efter orgasm, eller mer stimulering. Bara vara stilla. Han lär vara glad nog ändå :).

Du kommer förmodligen inte att klara hela kuken första gången. Bli inte ledsen om det tar flera veckor innan du kan få in hela längden i halsen utan att kvälja. Nyckeln för att göra detta i små, små steg. Samma som med dina kontaktlinser.

Positionen är mycket viktig när man ska deepthroata. Det är bäst att du är högst upp när du börjar, så att du kan styra hur mycket av penisen som kommer in i munnen och ner i halsen. Senare kan man försöka med mannen ovanpå, eller andra ställningar.

Du behöver kunna hålla huvudet på ett sätt som får munnen och halsen för att vara "i linje", som en smidig "passage".

Men först, grundlig smörjning av kuken, det är viktigt att den är hal och våt ordentligt. En hal kuk glider mycket lättare, och känns mycket skönare/mindre i halsen. Du kan gärna använda saliv, mycket, eller något annat glidmedel du gillar.

Efter penisen är hal, hitta en position där munnen och halsen är i rak linje så bra som möjligt. Förläng tungan ut, förbi underläppen och försöka göra tungan platt i munnen, som om du var hos en läkare som ska titta i halsen. Glöm inte att nu behöver du andas genom näsan.

Nästa sak du ska göra är att stretcha halsen för att öppna upp, tex genom att låtsas att gäspa. När du gör det kommer du lättare att kunna styra kräkreflexen.

Låt penisen glida ner så långt du kan, utan känsla att kräkas. Håll i 10 sekunder, dra ut igen. Upprepa processen så länge du tycker att det är bekvämt. Till att börja med kan man försöka ca 10 gånger, koppla av några minuter och försök igen.

Den första gången skulle jag föreslå ca 10 minuter, känn efter vad som känns lagom för dig. Låt inte din partner styra, säg att du gärna fortsätter snart igen men behöver lite paus.

När du är bekväm med det här steget, ta penis i till den punkt där du nästan känner kräkningar, håll i 10 sekunder. När du känner att du har lust att kräkas, så försök att öppna halsen av gäspningar. Efter ett tag, kommer detta göra att halsmusklerna slappnar av och ger mycket lättare efter. Du kommer att kunna ta mer och mer av penisen i munnen, om du fortsätter träna.

Du måste göra detta i den takt som passar dig! Fokusera på det du tycker om, hitta din egen njutning i detta.

I genomsnitt kan det vara bra att träna 4 gånger i veckan (mer om du vill såklart).
Du bör gradvis öka från 10 minuter till en halvtimme, det kommer troligen att ta en vecka till 10 dagar, eller längre.
Kom ihåg att fortsätta i den takt som passar dig, plötsligt kanske innan du vet det har du "svalt" hela din mans penis.

Första gången kan du ta hela längden i munnen och halsen, och hålla den där så länge du vill, det kommer bli ett ögonblick du inte glömmer. :)

När du kan hålla hans penis i munnen på obestämd tid, eller när du behöver att ta ut den ur munnen för att andas, kan du börja arbeta på lite mer avancerad teknik. Och kom ihåg, i alla steg så små steg, och mycket njutning väldigt viktigt. Gör detta för att du vill själv, hitta din egen njutning. En del hittar en egen nästan orgasmerande njutning i att bara få suga och smaka en härlig kuk. Det är också då mannen kommer att njuta absolut mest.

Lite mer info:
En del tror att deepthroat tvingar tungan mot gommen och att kuken ska få plats i munnen. Det är fel.
När du utför deepthroat rätt, kommer tungan förlängas eller lägga sig över din underläpp, baksidan av tungan kommer att vara som en platta som penisen lätt kan glida in och ut ur halsen på.

Lycka till med din träning och njutning.
Deep throat uppdaterades 08-09-2016

© 2004 - 2020 (16 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »