Faktablad
Sexnoveller
Hannas noveller
Förskottsbetala
Frågor och Svar
Jobba hos oss

Om Erotiklinjen och Telefonsex

Om Erotiklinjen och Telefonsex

Om Erotiklinjen och Telefonsex

Erotiklinjen har Sveriges skönaste Telesex

Erotiklinjen har erbjudit telefonsex och ett allmänt stöd via telefonen sedan 2004. Vi är idag ett av Sveriges mest etablerade företag i branschen, och vi växer stadigt. Vår kontroll, kontakt och dialog med tjejerna och killarna som jobbar här garanterar dig trevliga och upphetsande samtal. Hos oss finns bara tjejer som på riktigt gillar vad dom gör. Vår uppgift är att koppla samman pratglada kåta människor med varandra. Alla som jobbar här gör det på grund av ett stort sexuellt intresse.

Hur fungerar Telesex?

Du ringer oss på 08-505 22 555 och får först lyssna på de lediga tjejernas presentationer, när du hittat någon härlig person du vill prata med trycker du #. Det är bara sugna och lediga tjejer som finns tillgängliga. Tjejen sitter helt privat och ostört hemma i sin säng, soffa eller var hon trivs bra. Hela samtalet sker helt ostört, ingen annan kan lyssna förutom du och den du pratar med. Och du kan vara säker på att hon är lika kåt som du.

Vad kostar Telefonsex?

Att ringa våra linjer kostar 24.90 kr per minut. Ringer du vår sexlinje 08-505 22 555 kostar det först när du kopplas samman till ett aktivt samtal, att lyssna på presentationerna är helt gratis. Kostnaden faktureras via Akova Ekonomi med 30 dagar betalning. Fakturan kommer i början varje månad. Du får i flera steg manuellt via telefonen godkänna kostnaden innan du blir debiterad. Notera att minidebitering vid varje tillfälle är 10 minuter. Är du förstagångs kund kan du ringa ett samtal på ca 10 min, sedan skickas en faktura ut, när den är betald kan du ringa igen och då längre samtal innan din kredit är slut. Är du en trogen kund och vill öka din kredit så går det bra, kontakta oss i så fall.

På vår kompislinje 0900-208 50 40 kostar det så fort du har kommit fram på linjen. Denna linje faktureras direkt via ditt telefonbolag och summan läggs på din vanliga teleräkning. Även här blir du tydligt informerad om kostnaden innan samtalet börjar.

På båda linjerna krävs att du har ett giltigt telefon-abonnemang registrerat på dig personligen eller att du har tillåtelse av ägaren. Du måste även vara minst 18 år. Bryter du någon av dessa regler riskerar du att polisanmälas, och ansvaret att betala kvarstår. Antingen på dig som är för ung, eller på dig som äger ett abonnemang som en minderårig har använt. Du kan inte ringa oss från en mobiltelefon med kontantkort om det inte är adressregistrerat. Har någon använt ditt abonnemang olovligt är du olyckligtvis ändå ansvarig att betala kostnaden, du som ägare av ett abonnemang förväntas ha full uppsikt över de samtal som sker. Du bör dock polisanmäla den som ringt olovligt via din telefon och begära ersättning från denne. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss.

Vi erbjuder Telefonsex

Erotiklinjen erbjuder telefonsex. Hit kan du ringa för att lyssna, prata, njuta, runka, dela hemliga fantasier eller ja, vad du vill. Självklart får du även bara prata av dig, berätta om jobbet, dela dina problem och så vidare. Den du ringer är alltid sugen på en trevlig pratstund oavsett om det gäller telesex eller ej. Våra anställda måste dock alltid bemötas med respekt, de är känslomässiga människor precis som du och jag.

Vanliga frågor om Telefonsex

- Vill du förskottsbetala? Betala online här >>
- Ang din faktura, ring Akova Ekonomi på: 08-50 52 09 90
- Söker du jobb? Gå till ansökningsformuläret >>
- Vilka regler gäller? Läs om regler >>
- Vad kostar samtalen? Läs om kostnaderna >>
- Vill du kontakta oss? Kontakta oss här >>

Är det vanliga tjejer?

Hos oss jobbar bara tjejer och killar med stort personligt sexintresse. De är helt vanliga människor, precis som du och jag. Alla samtal kopplas live och anonymt direkt hem till resp person.

Tjejen var upptagen, måste jag betala?

Har du ringt vår sexlinje 08-505 22 555 så kostar det endast för den tid du har haft ett samtal. Om hon är upptagen eller om du inte väljer att koppla fram dig så är det gratis. På vår kompislinje debiteras du direkt från start.

Är samtalen privata?

Alla samtal sker helt privat. Du kopplas anonymt hem direkt till den tjej eller kille du valt att prata med. Precis som vid ett vanligt telefonsamtal finns det ingen ytterligare som kan lyssna på vad ni säger. Den du pratar med kan inte heller få någon information om vem du är, vad du har för telefonnummer eller liknande, hon vet bara det du själv berättar.

Vad får vi prata om?

Du väljer själv vad samtalet ska handla om. Är du mer tystlåten eller kanske lite blyg så hjälper tjejen dig mer än gärna att berätta och beskriva. Inget är tabu, du sätter gränserna. Dock väljer vi att följa lagen och vi pratar inte om barnsex eller liknande. Eftersom tjejen du ringer också är en vanlig människa, så kommer hon säga ifrån om något ämne blir för känsligt för just henne. Alla samtal måste ske med ömsesidig respekt.

Kan jag träffa tjejen i verkligheten, för att ha sex?

Nej, detta är endast en dialog via telefonen, du kan inte få tjejens adress, privata telefonnummer, email eller liknande. Och tjejerna träffar ingen i verkligheten, varken för en fika eller för sex.

Jag tror jag har fått en faktura felaktigt

Vi använder en kvalitativ adresskontroll för fakturautskick via Akova Ekonomi. Det är extremt sällan som en faktura skickas ut felaktigt. Om du inte känner igen tjänsten eller fakturan kan det bero på att någon annan har använt din telefon felaktigt. Du ska då självklart begära ersättning från den som ringt olovligt. Men oavsett är du som ägare av abonnemanget dessvärre alltid skyldig att betala fakturan. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Jag har flyttat och vill byta adress

Kontakta oss så hjälper vi till att registrera din nya adress. Enklast gör du det genom att maila oss den gamla och den nya adressen tillsammans med det telefonnummer du har.
Om Erotiklinjen och Telefonsex uppdaterades 29-10-2019

© 2004 - 2021 (17 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »