Faktablad
Sexnoveller
Hannas noveller
Förskottsbetala
Frågor och Svar
Jobba hos oss

Regler vid telefonsex

Regler vid telefonsex

Regler vid telefonsex

Sköter vi oss?

Att driva en telefontjänst som denna innebär ett stort ansvar, det finns vissa etiska regler att följa. Mer om dessa regler finns att läsa om på Etiska rådet. Vi strävar efter att vara den bästa och mest seriösa linjen i norden, därmed ställer vi höga krav på oss. Hör gärna av dig med ris eller ros, så kanske vi kan bli ytterligare lite bättre. Vi jobbar hårt för att följa alla regler.

Möt våra värdinnor med respekt

Det är viktigt att tänka på att du måste behandla våra värdinnor ömt och respektfullt. Tänk på att det är helt vanliga tjejer, som precis som du har ett behov av att få trevliga och sköna samtal. Det betyder också att dom har känslor och behöver behandlas med respekt och seriositet. Hot och andra elakheter polisanmäls om nödvändigt. Värdinnorna får enligt lag inte heller lämna ut personliga telefonnummer eller andra uppgifter, tänkt på att det här är helt vanliga tjejer hemma i sin privata miljö. Missköter du dig blir du blockerad från vår linje.

Har någon annan ringt på din telefon?

Har du råkat ut för att någon annan har ringt via din telefon? Då är du dessvärre ändå tvungen att betala fakturan, då du själv är ansvariga att övervaka vem som använder telefonen. Först ska du kräva betalningen av den som har ringt, samt polisanmäla personen, då detta jämförs med stöld. Har du frågor kring detta, hör av dig till oss. Vi kan även spärra ditt telefonnummer till vår linje, kontakta oss i så fall.

Du måste vara minst 18 år

Väldigt viktigt är att du som ringer är minst 18 år samt äger telefonabonnemanget du ringer från, eller har ägarens tillstånd. Bryter du någon av dessa regler kommer du att polisanmälas utan undantag. Detta jämförs juridiskt med stöld. Dina föräldrar blir då ansvariga för kostnaderna. Du har också ett ansvar gentemot värdinnorna och deras sekretess, och får inte be eller locka fram personliga uppgifter. Det är en viktig gränsdragning att detta är ett jobb och ingen privat relation. För båda parters säkerhet.
Regler vid telefonsex uppdaterades 14-05-2019

© 2004 - 2020 (16 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »