Faktablad
Sexnoveller
Hannas noveller
Förskottsbetala
Frågor och Svar
Jobba hos oss

Hannas noveller

Hannas noveller

Hannas noveller
Hej och välkommen <3
Det är jag som är Hanna, en nätt men välformad brunett med mjukt tjockt långt hår på som älskar att läsa eller lyssna på erotiska noveller. Jag har själv skrivit till och från under många år men det är inte förrän nyligen som jag bestämde mig för att dela med mig av mina fantasier till Dig och alla som vill lyssna och njuta tillsammans med mig.

Vill du höra lite vem jag är, lyssna på mig här.


Eller läs min lite längre presentation här, på min personliga profil.

Jag skriver om fantasier utan gränser eller hämningar där allt kan vara möjligt men ibland inspireras jag också av händelser i andras eller mitt eget liv och spinner en historia kring dem. Mina noveller kan vara mjuka och smekande sensuella eller mer utmanande och råa, eller mitt emellan.

Så välkommen för att lyssna till mig precis när Du önskar. Unna dig själv att njuta och glida in i fantasiernas underbara värld som din hand sluter sig om din varma hårda kuk. Eller njut i hemlighet när du sitter på tunnelbanan på väg till eller ifrån jobbet och kuken spänner mot byxornas tyg mitt bland alla människor som du lyssnar till min smekande röst. Jag hoppas du ska tycka om och njuta av det du hör här hos mig.

Välkommen till min värld av fantaiser/ Hanna


Ring nu och lyssna på mina erotiska noveller


Ok, så hur gör jag? Ring 0939-204 00 70. Samtalen kostar 19:90 kr/min.
Lyssna på instruktionerna, och använd knappvalen på telefonen. När du kommit fram, trycker du sen 9 för att komma till Hannas noveller, sen välj vilken av novellerna du vill lyssna på, här listar jag mina noveller med en liten teaser.


1. Gryning
7 min
….Så kan hon inte motstå honom längre. Egentligen är hon verkligen trött på riktigt men låter ändå sin kropp mjukt glida upp och gränsla honom….


2. På knä
10 min
….det ska bli så skönt att få sjunka ner bland de mjuka kuddarna men då tar han ett hårdare tag om hennes handled och vrider upp armen på ryggen, sätter den andra handen i hennes svank och trycker sakta men bestämt ner henne på knä….


3. Soffan
7 min
.…Han tar en paus och tittar upp från gitarren och rakt in i hennes ögon, hon säger. ”Kom hit och glid in i mig istället”….


4. Triologin Drömmarna del 1 - Tåget
16 min
….Jag ser ner på dig, tar ett grepp under din haka, ser dig djupt in i ögonen. Du ser min hårda kuk, du känner den nästan mot dig, den doftar fitta…


4 - 2. Triologin Drömmarna del 2 - Hotellet
10 min
….dina händer är varsamt bundna till stolsbenen, en kudde under din mage och dina ben särade. Mina händer glider över din kropp….


5. Skalet spricker del 1 av 2
7 min
….hon stretar emot vill brotta ner honom, ha honom, ta honom men vet ju att hon inte har en chans, men det struntar hon i. Njuter av att uppleva hans styrka, totala dominans av henne….


5 - 2. Skalet spricker 2 av 2
8 min
...han lyfter sitt huvud och naglar fast henne med sin blick och säger med sträng röst,”Ligg still”. Hon rör sig inte en millimeter utan ligger darrande helt stilla på den stora sängen...


6. Vinternatt del 1 av 3
8 min
….Hon böjer sig fram och doftar på honom, viskar vid hans öra ”vad får jag ge dig?”….


6 - 2. Vinternatt del 2 av 3
8 min
….hans grepp hårdnar, håller fast henne och när hans tänder sjunker in i hennes hals byter hennes stön tonläge inte ett högt andlöst stön utan ett råare djupare nästan djuriskt läte….


6 - 3. Vinternatt del 3 av 3
10 min
….nu kan ingen av dom hålla tillbaka. Händer smeker, greppar, hår, tänder, brottas, naglar. Dom testar sin kraft mot varandra…..


# = tar dig till nästa novell
* = gå till den förra novellen
0 = gå till huvudmenyn
Hannas noveller uppdaterades 26-09-2018

© 2004 - 2019 (15 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »