Faktablad
Sexnoveller
Hannas noveller
Förskottsbetala
Frågor och Svar
Jobba hos oss

Telefonsex 2021

Telefonsex 2021

Telefonsex 2021
Telefonsex anses som en sexuell aktivitet där två personer eller fler om man vill, pratar i telefon och pratar med varandra om vad man skulle vilja göra sexuellt tillsammans. Delar fantasier och tankar om sex, sina kroppar eller kanske vad man har för erfarenheter. Det finns också särskilda telefonnummer för telefonsex, ofta i form av betaltjänster som man kan ringa. Då svarar en kvinna eller man och vägleder eller deltar i det sexuella samtalet. Hur snuskigt eller porrigt telefonsexet blir avgör man helt själv utifrån önskemål och vad som känns bekvämt. Heta linjen är en annan tjänst som funnits i årtionden, både för sexuella samtal, och icke sexuella samtal. Ofta är det populärt med telefonsex eller telesex i ett distansförhållande, det kan vara ett bra sätt att hjälpa varandra sexuellt på avstånd, det kan bli en fin intim stund med sin kära partner. I tider med pandemi eller annan isolering kan det vara extra värdefullt och ge en fin personlig kontakt.

Telesex kan vara ett bra alternativ till att titta på porr. Istället för att se nakna tjejer eller mogna kvinnor och låta hjärnan styras av bilder, så ger telesex möjlighet till fantasier och en helt annan inre njutning. Att inte stimuleras av nakna eller porriga bilder, så ger orden och den sexuella fantasin en annan bredare stimulans. Att med orden låta sig förföras samtidigt som man kanske smeker sig själv kan ge en sexuell njutning på helt andra nivåer. Bara att få prata med tjejer sexuellt kan vara en stor stimulans i sig.

Eftersom telefonsex inte innebär beröring är det diskutabelt om det kan klassas som sex. Telefonsex har stora likheter med cybersex, som en upphetsad chatt.

Vill du prova gratis telefonsex kan du lyssna på våra värdinnors presentationer utan kostnad.

Undrar du vad det kostar att ringa våra telefonsex-linjer?

Ofta kan man förskottsbetala anonymt för att kunna ringa en telefonsexlinje, istället för att få en faktura hemskickad.

Det finns regler kring telefonsex, det gäller att respektera varandra i samtalen.

En variant på telesex är att lyssna på sexnoveller, då har en kvinna eller man läst in sensuella och sexuella berättelser i förväg, som man kan lyssna på i lugn o ro.

Det finns ett stort intresse av att jobba med telesex som telefonvärdinna. Eftersom det är ett fritt och anonymt yrke, men ändå ger utlopp för vågade fantasier och sexuella samtal.
Telefonsex 2021 uppdaterades 16-12-2020

© 2004 - 2021 (17 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »