Faktablad
Sexnoveller
Hannas noveller
Förskottsbetala
Frågor och Svar
Jobba hos oss

Gratis Telefonsex 2021

Gratis Telefonsex 2021

Gratis Telefonsex 2021

Lyssna gratis på telefonsex-presentationerna

Du kan gratis lyssna på värdinnornas, tjejernas och killarnas presentationer hur mycket och hur många gånger du vill. Bara det kan vara en upplevelse i sig som får det att pirra till på ett skönt sätt. Det kostar först när du aktivt väljer att koppla fram dig till en enskild tjej eller kille.
Ring nu och lyssna på telefonsex gratis 08-505 22 555

För kompislinjen ...

För kompislinjen så läggs kostnaden på din vanliga telefonräkning. 24.90 kr/ min. Där påbörjas kostnaden så fort du ringer upp och börjar lyssna på presentationerna. Och avslutas så fort du lägger på luren (ej telefonsex här).

Har någon annan ringt på din telefon?

Har du råkat ut för att någon annan har ringt via din telefon? Då är du dessvärre ändå tvungen att betala fakturan, då du själv är ansvariga att övervaka vem som använder telefonen. Först ska du kräva betalningen av den som har ringt, samt polisanmäla personen, då detta jämförs med stöld. Har du frågor kring detta, hör av dig till oss.

Samtal på sexlinjen kostar ...

Att prata på telesex på sexlinjen kostar 24.90 kr per minut. Kostnaden börjar samma sekund som du kopplas ihop med din tjej, och bryts direkt när du lägger på telefonen. Om du inte kopplas fram, värdinnan inte svarar eller liknande kostar det dig ingenting. Detta gäller för telefonsex linjen på 08-505 22 555. Efter ditt första samtal kommer det inom några dagar en separat faktura i brevlådan från Akova finans. Minsta samtalstid som dras är 10 minuter när du påbörjar ett samtal med en värdinna. Fakturan skickas anonymt till den adress numret är registrerat på. Antal dagar att betala är 30 dagar, och fakturan skickas till dig som är återkommande kund den 2:e varje månad.

Vill du förskottsbetala? Betala online här >>

Du måste vara minst 18 år

Väldigt viktigt är att du som ringer är minst 18 år samt äger telefonabonnemanget du ringer från, eller har ägarens tillstånd. Bryter du någon av dessa regler kommer du att polisanmälas utan undantag. Detta jämförs juridiskt med stöld. Då blir det ingen telefonsex.

Här kan du läsa lite mer om telefonsex och telesex
Gratis Telefonsex 2021 uppdaterades 21-01-2021

© 2004 - 2021 (17 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »