Nyaste bilderna
Mest visade bilder
Bäst sista veckan
Utvalda bilder

Sexig bild på Smultrontungan

Smultrontungan 39 år Sprallig och vild i sängen men även snäll, omtänksam

Hej
Här finns "JAG", svaret på dina våta drömmar.
Bara ett samtal bort ifrån dig så finns JAG och JAG är till för DIG och dina önskemål, dina lustar och fantasier kan DU leva ut tillsammans med MIG. Jag får dig att känna dig speciell så som du förtjänar att känna dig, omtyckt, uppskattad, åtråvärd.

Vad du än vill prata om, om du vill ha någon att prata med efter en jobbig dag eller lätta på trycket så finns jag till för dig.
Med min sexiga skånska röst tar jag med dig på nya äventyr där bara fantasin sätter gränserna. Jag är sprallig och vild i sängen men även snäll, omtänksam och ärlig.
Jag är smultrontungan och jag gör dig galet kåtring mig så att vi kan leka tillsammans. Berätta vilka leksaker du vill jag ska leka med i natt, namge min nya dildo.

Är du blyg så hjälper jag dig, det är så lätt att prata med mig jag är väldigt social och älskar att prata med dig. Jag tycker inte om sex jag ÄLSKAR sex.
Vad jag gillar är det bara att fråga mig om. Jag välkomnar alla dina frågor. Men jag är mer intresserad av vad det är du gillar, det är du som står i centrum när du pratar med mig.

Är du nyfiken på vad jag gillar så kan jag ge dig ledtråden att det är din KUK och hur den får mig att njuta. Deep throat eller en njutningsfull avsugning där du sprutar min mun full är det som gör mig glad.

Mer detaljer om hur jag ser ut eller var mina tatuering finns får du fråga om. Mina bilder talar för sig själva 😉.

ring mig så att du kan få njuta som aldrig förr.

Kramisar


 Kolla in Smultrontungans profil, Smultrontungan har 6 sexiga bilder

<< tillbaka till bilderna


© 2004 - 2020 (16 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »