Nyaste bilderna
Mest visade bilder
Bäst sista veckan
Utvalda bilder

Sexig bild på Jessie

Jessie 30 år 

Våt och redo för dig
Skrevs för 5,2 dagar sedan


Under vårt samtal är jag enbart din

Hej
Jag är Jessie. 30 år. En helt vanlig tjej, en Svensson brud med dolda talanger och fantasier. Jag har tjockt härligt hår och en mjuk go mage och stora underbara bröst. Jag älskar sex och allt som har med sex att göra. Mitt motto är att jag måste pröva allt minst en gång. Jag vill hitta någon därute att dela mina fantasier och upplevelser med.

Jag dras åt det udda och spännande. En fantasi är att vara med om en gang bang, en drös med män som tar hand om mig och gör allt för att ge mig njutning. Jag gillar båda killar och tjejer, men jag är helt fascinerad av kukar, jag vill se, känna, smaka, lukta på dom, kan hålla på hur länge som helst, och det spelar inte minsta roll hur dom ser ut, dom kan vara korta eller långa, smala eller tjocka, alla är underbara. Jag vill gärna göra olika saker beroende på vilket humör jag är på, jag kan vara din lojala undergivna eller stränga domina. Men jag gillar också det mjuka och romantiska.

Vem är du?
En ung kille med magrutor och 2 decimeter lång kuk. Då är du inget för mig. Jag avgudar helt vanliga män, gärna med lite ölmage och är mjuk och go. Gärna äldre män :)

Ring och prata med mig om det som finns i dina tankar just nu. Vi kan ha en skön stund tillsammans. Eller vill du prata om vardagen, nått problem du vill ha hjälp med? Jag finns här för dig!

Älskat att känna ryckningar i kuken, se in i dina ögon hur kpt jag gör dig. Vill att du ska känna vätan i min fitta, känna hur kåt det gör mig att smeka och suga på din kuk. Din fina underbara kuk.

Under vårt samtal är jag enbart din och jag gör allt för att tillfredsställa just dig!

Puss och kram

*Tänk på att om ni ringer mig på våran kompislinje så kan det inte förekomma grovt sex snack. Så var noga med vilken linje ni ringer på, så ni slipper bli besvikna *

 Kolla in Jessies profil, Jessie har 8 sexiga bilder

<< tillbaka till bilderna


© 2004 - 2021 (17 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »