Nyaste bilderna
Mest visade bilder
Bäst sista veckan
Utvalda bilder

Sexig bild på Lisa

Lisa 24 år 


 Telefonsex beskrivning: Jag blir själv kåt bara av att klä på mig när jag ska gå på fest :).

Jag blir själv kåt bara av att klä på mig när jag ska gå på fest :).Min fantasi skenar gärna iväg, jag älskar perversa tankar

Mitt namn är Lisa och jag är en eldig brunett på 162 cm. Mina ögon är gröna och bedjande och mina bröst med storlek C är runda och mjuka. Kampsporten har format denna lilla kropp till fasta kurviga former, muskulösa ben och en underbart fast rumpa.

Min fantasi skenar gärna iväg och jag älskar perversa tankar. Onanerar gärna med allt av fast form och min fitta hungrar alltid efter en ny upplevelse eller känsla. Smisk på rumpan tills det svider medans du stöter hårt in i mig är en otroligt eggande tanke och att bli fastsurrad i sängen med handklovar eller att du tvingar mig till saker jag inte vill får mig att bli väldigt blöt. Jag tar gärna på mig mina röda och svarta stilettklackar och lär dig hur man hanterar en kvinna som vet vad hon vill.

Jag är en nyfiken tjej och har testat väldigt mycket för att stilla mina fantasier. En Hård kuk i röven och en blöt fitta mot tungan kan få vem som helst att skrika ut sin njutning. Jag skulle vilja köra in din kuk i munnen och låta min piercing valsa runt ditt ollon och höra dig stöna av njutning samtidigt som din hand kupar sig runt mitt fasta bröst och dina fingrar leker med min bröstvårta.
Jag vill gärna höra vad din fantasi är. Ring mig om du själv vill höra mer.
Kyssar / L

 Kolla in Lisas profil, Lisa har 7 sexiga bilder

<< tillbaka till bilderna


© 2004 - 2020 (16 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »