Nyaste bilderna
Mest visade bilder
Bäst sista veckan
Utvalda bilder

Sexig bild på Bella

Bella 31 år 


 Telefonsex beskrivning: Ligger i sängen och väntar på en hård och pulserande kuk.

Ligger i sängen och väntar på en hård och pulserande kuk.Här har ni mig sköna kåta Bella!

Jag är en trevlig kåt, skön, naturlig och söt mörkblond tjej. Jag är härligt kurvig med stora bröst (som du gärna får leka med)! Jag har fina blåa ögon, en charmig skrattgrop och mjuka fylliga läppar som mer än gärna omsluter och suger av din hårda kuk (eller tills den blir riktigt hård)... ;)

Jag finns här för dig - Kåt, sugen och alltid lika nyfiken på spännande nya upplevelser tillsammans med dig. Berätta gärna för mig om dina snuskiga fantasier, så berättar jag om mina och vi kan uppleva dom tillsammans! =) Jag gillar när du tar kommandot och berättar vad du vill att jag ska göra göra...

Jag kan se rätt så oskyldig och snäll ut, men egentligen så är jag en riktig liten slyna! Lev ut dina sexuella fantasier tillsammans med mig, jag är inte rädd för nåt! Jag älskar sex!

Jag älskar att bli knullad hårt bakifrån och känna din sköna kuk tränga in i mig tills din härliga sperma fyller mig totalt! Jag älskar också att bli slickad tills min fittsaft sprutar, det är bästa jag vet! En riktigt härligt och skön avsugning med din sköna kuk i min mun som jag suger och leker med tills du fullkomligt exploderar i min mun eller sprutar i mitt ansikte är nåt jag verkligen njuter av!

Ring mig nu så kan vi ha en härligt skön stund tillsammans!

Jag väntar på ditt samtal... Puss!

 Kolla in Bellas profil, Bella har 5 sexiga bilder

<< tillbaka till bilderna


© 2004 - 2021 (17 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »