Förskottsbetala med Kreditkort
Sms-Påminnelse

Telesex med Jessica

Fakta om Jessica

Jessica pratar svenska

Jessica snakke norsk

Jessica speaks English


Jessicas läggning: 

Öppen för allt


Få Sms när Jessica loggar in

Steg 1 av 2. Fyll i ditt mobilnummer:

Telesex med Jessica 18 år


Med min tungpiercing får jag många att darra lite extra när jag suger kuk

Hallå där!
Jessica heter jag. En blivande 18-åring som är glad, fördomsfri, social och gärna antar en utmaning. Jag gillar mycket olika saker inom sex, och testar gärna nya saker.
Kåt är jag för det mesta, och är jag det inte från start, så behöver jag inte mycket för att BLI kåt och villig. Med min tungpiercing får jag många att darra lite extra när jag suger kuk.

Jag är 168 cm lång, har gröna ögon och långt, mörkt hår som faller med mjuka lockar över mina härliga bröst. Jag har kvinnliga former med stora fina bröst och en rakad, blöt fitta som längtar efter nya äventyr. Min kropp är ganska så vig efter många års regelbunden ridning, så jag testar gärna nya positioner. Mina favoriter är visserligen att bli tagen hårt bakifrån och 69:an, men det finns mycket annat som jag vill testa också.

Vill du inte prata sex med mig så är jag en generellt sett bra lyssnare, och får ofta agera rådgivare åt mina vänner, eftersom jag är vad de kallar omtänksam men rak,och jag har förmågan att få andra att komma till insikt och ta vettiga beslut.

När jag inte ägnar mig åt sex eller hästar så älskar jag att sitta på nätet, fotografera och festa med mina vänner. Dessutom älskar jag inredning och drömmer om en gård på landet där jag vill ha lite privat ridskola. Vill du lära dig ridningens sköna konst hos mig, kanske?

Jessica Telefonsex beskrivning: /Jessica

Jessica Telefonsex beskrivning: /Jessica

Jessica Telefonsex beskrivning: /Jessica

Jessica Telefonsex beskrivning: /Jessica

Jessica Telefonsex beskrivning: /Jessica

Jessica Telefonsex beskrivning: /Jessica

Bodyart: 
Jag har en tatuering men vill ha flera.. Jag har också en piercing i tungan som kan kittla lite skönt vid avsugningar.

Jessica gillar: 
Jag gillar det mesta. Sex är underbart i alla former. En härlig 69:a kan få inleda, följt av att jag rider eller blir tagen bakifrån. Analsex är hur skönt som helst, och att bli bunden och få ögonbindel tänder mig otroligt mycket..
Telesex med Jessica uppdaterades 2011-03-17

© 2004 - 2020 (16 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »