Förskottsbetala med Kreditkort
Sms-Påminnelse

Telesex med Carola

Fakta om Carola

Carola pratar svenska

Carola speaks English


Carolas läggning: 

Tjejer och Killar (bisexuell)


Få Sms när Carola loggar in

Steg 1 av 2. Fyll i ditt mobilnummer:

Telesex med Carola 31 år


Jag älskar att höra vad just Du tycker om i sängen

Hej
Det är jag som är Carola och jag är en 31 åring kåt, sexig tjej som ständigt vill ha mer av allt och aldrig får nog av sex! Älskar sex i alla dess former, är öppen för allt, med andra ord. Jag vill ha någon att leka med vill du leka med mig?

Jag älskar att få Dig att njuta, och blir gärna dominerad av Dig. Att bli tagen i alla hål, fasthållen eller bunden är något jag går igång på, men som sagt: jag är öppen för allt ;) En av mina goda egenskaper är att jag älskar att suga kuk och njuter av det! Jag vill känna Din hårda pulserande kuk djupt nere i min hals.

Jag älskar att höra vad just Du tycker om i sängen och hur Du vill ha sex, gärna detaljer om hur Du vill knulla Din tjej... Eller vill Du ha någon att prata med eller kanske få stöd av eller kanske någon att spendera ett par timmar på kvällen att bara mysa med, så går det bra det med!

Jag är 171 cm lång och väger 72 kg, har stora fasta bröst som längtar efter att någon leker med dom. Mitt hår är rött som elden och håröm är jag ej ;) Min fitta är alltid blöt och renrakad, varm och längtande. Min kropp är formad som ett timglas. Stunden är här för att njutas, min kropp är redo... kom och ta mig!
Om Du berättar vad Du vill ha så lovar jag att vi kommer att ha det skönt tillsammans.
Kram

Carola Telefonsex beskrivning: /Carola

Carola Telefonsex beskrivning: /Carola

Bodyart: 
har två tattoo och har två pericingar

Carola gillar: 
älskar att prova saker dock inget kinky
Telesex med Carola uppdaterades 2011-06-21

© 2004 - 2020 (16 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »