Förskottsbetala med Kreditkort
Sms-Påminnelse

Telesex med Isabelle

Fakta om Isabelle

Live på WebcamFå Sms när Isabelle loggar in

Steg 1 av 2. Fyll i ditt mobilnummer:

Telesex med Isabelle 


Isabelle finns även på webcam 

Älskar när det blir lite hårdare tag

Hej alla pratsugna, det är jag som är Isabelle. Jag är en glad, flörtig och busig skånetös på 25 år. Jag älskar att prata telefon och få dela upplevelser med någon. Börjar snart studera till sjuksköterska så njuter av den sköna årstiden vi har nu så länge jag är ledig. Ser mig själv som social, lätt att prata med och en bra lyssnare. Mina vänner kommer alltid till mig med sina bekymmer så jag förmodar att jag även kan ge en del goda tips och råd.

Gillar att diskutera det mesta som finns i livet och har kunskaper inom många ämnen. Intresserad mest av spel, datorer, hantverk och djur (framför allt hundar). Har varit med om en del saker i livet som inte varit så roliga men som gett mig nya synvinklar på saker och gjort mig starkare. Kan därför säga att jag har mer erfarenhet av livet än de flesta tjejer i min ålder. Är utbildad florist och har även läst en del teknik, ekonomi, marknadsföring och stilhistoria.

Vill du prata sex med mig så får du gärna vara dominant, älskar när det blir lite hårdare tag och när du berättar vad du vill göra med mig. Är undergiven av naturen men vill du bli dominerad av mig kan vi säkert lösa det också ;). Är väldigt ohämmad i sexlivet och gillar att testa nya saker, kanske tillsammans med dig? Har långt rött hår och grönblå ögon. Är ca 165 cm lång, väger 58kg och har ett par perfekt runda och fasta bröst i storlek 75C (100% äkta såklart hihi).

Mysiga samtal med härliga personer kan jag inte få för mycket av, så varför tveka? Ring mig nu så vi kan ha det mysigt tillsammans!

Puss och kram IsabelleIsabelle Telefonsex beskrivning: Vill känna din kuk sakta glida in bakifrån Vill känna din kuk sakta glida in bakifrån /Isabelle

Isabelle Telefonsex beskrivning: Jag gillar smisk och röda skinkor Jag gillar smisk och röda skinkor /Isabelle

Isabelle Telefonsex beskrivning: Mjuk stjärt Mjuk stjärt /Isabelle


 Se Isabelle live på Webcam under samtalet.


Telesex med Isabelle uppdaterades 2009-05-03

© 2004 - 2021 (17 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »