Nyaste bilderna
Mest visade bilder
Bäst sista veckan
Utvalda bilder

Sexig bild på Paulina

Paulina 26 år Jag må verka låta oskyldig men...

Hejsan!

Paulina heter jag och är 26 år gammal. Jag är av latinskt påbrå vilket betyder att jag har vackra mandelformade bruna ögon och svart axellångt hår. Jag är 170 lång, väger ca 65 kilo och har stora härliga bröst samt en fin och rund rumpa.

Jag är mest stolt över mina långa vackra ben och min choklad bränna som jag får på sommaren. Jag har nära till skratt och har alltid ett leende på läpparna, jag är alltid glad när du ringer och du kan räkna med att det är just dig som jag väntat på.

Jag älskar sex och tycker väldigt mycket om att suga kuk. Jag älskar sperma och sväljer gärna men uppskattar lika mycket att bli nerkladdad i ansikte, bröst, mage, på fitta, ja överallt! Jag älskar sperma helt enkelt!

Jag gillar tjejer också och slickar gärna fitta, men kukar är ändå bäst ;).

Jag är undergiven och blir gärna kallad hora och slampa i sängen. När du ringer är jag din egna lilla hora som du kan göra vad du vill med. Jag dominerar inte men vill du lära upp mig, så finns jag här. Jag är öppen för allt inom sex och lär mig gärna nya saker.

Jag kommer garanterat att komma tillsammans med dig då jag blir extra kåt av att höra killar komma och då kommer det att bli blött eftersom jag alltid får fontän orgasmer :).

När du ringer till mig kan jag lova att jag har full fokus på dig och att dina fantasier som står i centrum, jag finns för att tillfredsställa just dig.

Jag hoppas att vi hörs.
Pussar och kramar Paulina

 Kolla in Paulinas profil, Paulina har 1 sexiga bilder

<< tillbaka till bilderna


© 2004 - 2021 (17 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »