Nyaste bilderna
Mest visade bilder
Bäst sista veckan
Utvalda bilder

Sexig bild på Marissa

Marissa 20 år 


 Telefonsex beskrivning: Kåt och redo för telefonsex

Kåt och redo för telefonsexVem vet kanske jag kan strippa för dig någon gång ;)

Hej jag heter Marissa och jag är en tjej på 20 år.

Jag har långt brunt hår, blåa stora ögon och smal fast kropp, men det bästa är min tajta fitta! Jag är en kåt liten slyna som ÄLSKAR sex, mitt liv består av sex. Jag älskar att leka lite med min dildo, suga kuk och självklart att ha sex.. Jag tycker om rollspel men även bara vanligt mys sex. Jag älskar att ha sex på halv offentliga platser så som hissar och tåg, kanske du vill pröva det med mig? ;)

Min favorit fantasi är om en okänd man som tar mig hårt i alla hål, och som drar mig i håret under doggystyle och avslutar med att spruta mig i ansiktet, vad är din?

Du kan ringa mig och berätta vad din fantasi är så kan vi utveckla den tillsammans. Jag tycker även om att klä mig i fina och sexiga underkläder. Jag har jobbat som strippa förut så dansen är en del av mig och mitt sex liv. Vem vet kanske jag kan strippa för dig någon gång ;)

Men du kan ringa till mig om vad som helst även allt som inte handlar om sex. Vi kan prata om vad som helst men självklart kan vi även bara prata sex.

Jag tycker om dominanta män som vet vad dom vill och som inte är rädda för att ta i under sexet. Jag älskar att bli smiskad när jag gör något dumt men tycker även om att smiska när du förstjänar det.

Jag är även nyfiken på tjejer ;)

Jag tycker du ska ringa mig nu och berätta vad just dina fantasier är.. jag är inte rädd för den du är!

Puss/ Marissa

 Kolla in Marissas profil, Marissa har 5 sexiga bilder

<< tillbaka till bilderna


© 2004 - 2021 (17 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »