Förskottsbetala med Kreditkort
Sms-Påminnelse

Telesex med Randy

Fakta om Randy

Randy pratar svenska

Randy snakke norsk

Randy taler dansk

Randy speaks English


Randys läggning: 

Tjejer och Killar (bisexuell)


Få Sms när Randy loggar in

Steg 1 av 2. Fyll i ditt mobilnummer:

Telesex med Randy 29 år


Bisexuell grabb älskar kuk...

Hej alla sexälskande killar, tjejer o par ;)

Jag är en bisexuell 29-årig grabb på 1.85 som väger 87 kg. Jag har gröna ögon och en slank muskulös kropp. Jag mäter 21 cm därnere vilket väl anses som rätt stort men det kan ju både uppfattas som bra och dåligt beroende på vem man frågar ;)

Jag jobbar till vardags som modell utomlands och har bott både i London och New York men har nu landat hemma i Lund ett tag och ska mest jobba utifrån Sverige i år är tanken.

Mitt största intresse är SEX och kan ärligt säga att jag måste ha sex 2-3 gånger om dagen annars fullkomligt sprängs jag...vet att jag är översexuell/nymfoman och har alltid varit men bara älskar all form av sex med både kvinnor och män....ju ruffare ju bättre om du frågar mig.

Är alltid diskret pga mitt yrke men älskar att så ofta som möjligt suga kuk och få hårda kukar i alla storlekar och former upptryckt stenhårt i min vältränade trånga rumpa. Älskar att känna varm sperma pumpandes i mitt rövhål eller ännu bättre rinnandes ur mungiporna samtidigt som jag sväljer allt jag kan.

Tycker det är precis lika härligt att slicka och råknulla kåta kvinnor i alla åldrar dock. Helt underbart när jag trycker in min jättekuk i fitta och röv på en tjej och hon skriker av smärta och vällust samtidigt. Att pumpa en fitta stenhårt bakifrån samtidigt som man drar hårt i håret tills hon kommer är nog min favorit :)

Älskar även telefonsex, finns ingenting läckrare än att komma tillsammans över telefonen. Jag bara vet att mannen eller kvinnan som delar mina intresse finns därute någonstans. Ring mig älskling!!

Randy Telefonsex beskrivning: /Randy

Bodyart: 
Nej

Randy gillar: 
Jag älskar sex i alla former...oralt...analt...spanking...slave...wet...kom med förslag...inget är förbjudet i min värld...INGET...jag är redo att ge mig hän...you only live once...

En kåt dröm jag har varje natt just nu är att jag blir hårt påsatt av en eller två riktigt hårda kukar utomhus i parken...blir så jä-la stor och kåt av den drömmen att jag måste gå upp och runka varje natt om ingen ligger bredvid mig förstås...;)

Skulle även vilja fylla någon tajt röv själv i parken...eller varför inte en fitta...skönt vilket som...aaarrrgghhh...nån som kan hjälpa mig med detta problem!!??

Kyss överallt på er sålänge
Telesex med Randy uppdaterades 2015-02-03

© 2004 - 2019 (15 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »