Förskottsbetala med Kreditkort
Sms-Påminnelse

Telesex med Paulina

Fakta om Paulina

Paulina:s direktnr är: 1050#


Paulina pratar svenska

Paulina speaks English


Paulinas läggning: 

Tjejer och Killar (bisexuell)


Påminn, sms:a 1050 till 71440


Få Sms när Paulina loggar in

Steg 1 av 2. Fyll i ditt mobilnummer:

Telesex med Paulina 26 år


Saknar du Paulina? Påminn henne om det, sms:a 1050 till 71440  

3,0 (2 st)

Jag må verka låta oskyldig men...

Hejsan!

Paulina heter jag och är 26 år gammal. Jag är av latinskt påbrå vilket betyder att jag har vackra mandelformade bruna ögon och svart axellångt hår. Jag är 170 lång, väger ca 65 kilo och har stora härliga bröst samt en fin och rund rumpa.

Jag är mest stolt över mina långa vackra ben och min choklad bränna som jag får på sommaren. Jag har nära till skratt och har alltid ett leende på läpparna, jag är alltid glad när du ringer och du kan räkna med att det är just dig som jag väntat på.

Jag älskar sex och tycker väldigt mycket om att suga kuk. Jag älskar sperma och sväljer gärna men uppskattar lika mycket att bli nerkladdad i ansikte, bröst, mage, på fitta, ja överallt! Jag älskar sperma helt enkelt!

Jag gillar tjejer också och slickar gärna fitta, men kukar är ändå bäst ;).

Jag är undergiven och blir gärna kallad hora och slampa i sängen. När du ringer är jag din egna lilla hora som du kan göra vad du vill med. Jag dominerar inte men vill du lära upp mig, så finns jag här. Jag är öppen för allt inom sex och lär mig gärna nya saker.

Jag kommer garanterat att komma tillsammans med dig då jag blir extra kåt av att höra killar komma och då kommer det att bli blött eftersom jag alltid får fontän orgasmer :).

När du ringer till mig kan jag lova att jag har full fokus på dig och att dina fantasier som står i centrum, jag finns för att tillfredsställa just dig.

Jag hoppas att vi hörs.
Pussar och kramar Paulina

Paulina Telefonsex beskrivning: /Paulina

Bodyart: 
Tatuering och intimpiercing

Paulina gillar: 
Jag har en härlig rakad fitta med synliga blygläppar som du gärna får bita i. Jag älskar allt inom sex, allt från mjukt till hårdare tag. Rapeplay och rollspel är några favoriter. Jag är undergiven och är gärna din lilla hora, jag älskar örfiler och att bli dragen i håret medan du tar mig analt och fortsätter gärna med att suga din kuk efteråt.

Jag är bisexuell och älskar att både slicka fitta och suga kuk, helst i en trekant eller ganbang. Jag har lätt för att få fontänorgasmer och jag brukar alltid komma när det går för killen, jag blir sjukt kåt av stön. Har du hemliga fantasier? Dela med dig, jag har testat det mesta och inget är konstigt för mig ;)
Telesex med Paulina uppdaterades 2023-02-15

© 2004 - 2023 (19 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »