Nyaste bilderna
Mest visade bilder
Bäst sista veckan
Utvalda bilder

Sexig bild på Anna

Anna 37 år 

ligger i sängen och myser med min vibrator
Skrevs för 2,4 timmar sedan


Älskar att höra hur hård och kåt du är

Hej

Jag är 160cm väger runt 60kg. Jag är blond och har långt ljust hår. Inga tatueringar men några piercingar.
Min fitta är ibland helt ren rakad och len, ibland kan jag ha lite kort ansat hår, gillar att variera.

När jag är kåt blir jag väldigt blöt. Händer att jag får sköna fontän orgasmer.
Ofta kåt och blir väldigt våt av att höra dina fantasier. Gillar när du är dominant och talar om vad du skulle vilja göra med mig. Eller vad du vill att jag ska göra för att få dig att njuta. Du får gärna kalla mig för slyna eller vara grov i munnen det gör mig bara mer kåt.

Älskar att höra hur hård och kåt du är och lyssnar gärna när du kommer. Om du vill dela med dig av någon erfarenhet lyssnar jag gärna på vad du varit med om.

Jag är hetero men har ett öppet sinne när det gäller sex. Kan ibland fantisera om att jag är med en annan tjej medans du får titta på, tills din kuk är hård och du knappt vet vem av oss du vill knulla först. Eller att jag är med två män samtidigt.
Vad har du för fantasier?

Gillar även analsex när jag är väldigt upphetsad och kåt. Om du är duktig på att fista så är det något jag njuter av med. Bdsm är något som är intressant och jag provat på men inget jag utövar.

Cam video är något som ibland känns helt rätt och kan krydda samtalet. Men jag kommer inte alltid att vara tillgänglig på cam.

Vårat samtal stannar mellan dig och mig. Jag dömer ingen och jag lyssnar och deltar gärna i dina fantasier. Kanske kan vi komma tillsammans. Ser fram emot ett härligt samtal med dig.

kram


 Kolla in Annas profil, Anna har 6 sexiga bilder

<< tillbaka till bilderna


© 2004 - 2019 (15 år) | © Erotiklinjen.com | Om Telefonsex » | Jobba med telefonsex » | Kontakta oss »